Serveis

Servei Tècnic d'Informàtica

En Beep Horta, la botiga d'informàtica pensem en tu. Et fem la vida més fàcil, en el nostre Servei Tècnic realitzem totes les tasques de manteniment i reparació d'ordinadors de sobretaula i PC portàtil, instal·lació, configuració i ampliació d'ordinadors, muntatge d'equips a mida, portàtils, xarxes, servidors i sistemes informàtics; eliminació de virus i / o spyware, instal·lació de sistemes operatius Windows originals, ...

T'oferim un servei capaç de proporcionar solucions, suport i assessorament a qualsevol dels problemes informàtics que et puguin sorgir en el desenvolupament del teu treball diari. Si el teu portàtil ja no està en garantia, nosaltres ens encarreguem de reparar-ho. És igual la marca, el model i el problema de què es tracti ... A la reparació de portàtils, arreglem tant pantalles de portàtil com problemes a la placa base, targeta gràfica i altres components. Que tens un portàtil Acer ..., porta'l a la nostra botiga Beep d'Horta, ens encarreguem de que el tinguis a punt el més aviat possible i al millor preu. I així amb totes les marques: Benq, Siemens, HP, Packard Bell, Acer, Samsung, Toshiba, Apple, Innobo, Asus, Sony ...

Transport, instal·lació i posada en marxa dels teus electrodomèstics

Et facilitem el transport i la posada en marxa dels productes de la nostra Botiga. T'ho portem a casa i ho deixem funcionant. En molts dels nostres electrodomèstics i productes d'electrònica de consum, el servei de transport i connexió és gratuït, en els altres t'informarem de les condicions d'instal·lació al millor preu.

Volem proporcionar-te el millor servei, per això et garantim que els productes més difícils d'instal·lar te'ls podem posar en marxa. El teu producte quedarà instal·lat segons les instruccions del fabricant assegurant així un funcionament òptim i sense córrer riscos de perdre la garantia amb una instal·lació inadequada. Comptem amb personal qualificat especialista en muntatge i instal·lació de tot tipus d'electrodomèstics de gas i / o elèctrics, electrodomèstics d'encast de cuina, escalfadors d'aigua i elèctrics, aire condicionat, sintonització i col·locació de suports de televisió i home cinema.

Recàrregues de saldo mòbil de totes les companyies:

La tarifa que necessites al millor preu!

Descobreix les millors tarifes 4G de veu i dades. Els millors preus del mercat sense permanència | Amena, així de clar.

Tarifes per a trucar i navegar. Descobreix les noves ofertes de fibra i mòbil. A més podràs aprofitar-te de totes les nostres ofertes i promocions, si contractes ara alguna de les nostres tarifes, o si ja ets client.

Simyo:

L'eslògan de Simyo és 'Paga el just'. El client de Simyo té un pla de preus molt emmotllat al seu estil de vida i al seu consum real de minuts i de dades. T'assessorem sobre la tarifa que millor se't s'ajusta. Aquesta opció és el resultat de combinar dues variables: la quantitat de minuts de trucades i la quantitat de megues o de gigues d'ample de banda. Sense permanència.

Col·laborem amb el medi ambient

Col·laborem amb el nou model de gestió establert pel Reial Decret 110/2015, de 20 de febrer, sobre residus d'aparells elèctrics i electrònics: quan et lliurem el teu nou electrodomèstic, ens encarreguem de retirar el teu aparell usat i lliurar-lo en un punt de reciclatge autoritzat per a la seva correcta gestió sense cap cost.

En realitzar la nostra feina, portem a terme el nostre compromís de protegir el medi ambient i el nostre entorn, de promoure una comprensió i difusió de la nostra política de qualitat i gestió mediambiental, de difondre i promocionar la cultura de desenvolupament sostenible, i de posar a disposició i fer pública per a les parts interessades la nostra política de qualitat i gestió mediambiental.

Financiem les teves compres

De la mà d'aquestes grans companyies, oferim un finançament amb tots els avantatges que necessites d'una forma senzilla, còmoda, ràpida i flexible.

Quan adquireixis el teu producte pregunta'ns per les nostres fórmules de finançament. Aquestes companyies, tant Caixabank Consumer Finance, com Pepper Money ens faciliten l'opció d'oferir préstecs àgils i fàcils de calcular. Financem les il·lusions i projectes de les persones quan i on vulguin de forma responsable amb les millors tarifes.

GARANTÍA3

GARANTÍA3 és un servei d'extensió de garantia per garantir les compres durant 3 anys més després del venciment de la garantia comercial, renovant els serveis coberts per la garantia del fabricant.

GARANTÍA3 té un cost molt menor una reparació fora de garantia. En cas de funcionament defectuós o qualsevol anomalia, el producte adquirit podrà ser reparat durant els següents 36 mesos a partir del primer dia després del venciment de la garantia legal.

Es pot activar dins dels 12 primers mesos a partir de la data de compra del producte i té una vigència màxima de 60 mesos a comptar des de la data de compra. L'extensió de garantia s'aplica a tots els productes elèctrics i electrònics com: Informàtica, Telefonia, TV led, Electrodomèstics, Aire condicionat, Smartphones ...

Extra-Bosch: Els teus electrodomèstics sempre a punt.

Accessoris originals: Pensats per i per als teus electrodomèstics Bosch, Balay i Siemens.

Recanvis originals: Canvia el que necessitis perquè el teu producte funcioni com el primer dia i res canviï.

Ampliació de garantia: Fins a cinc anys per per gaudir dels teus electrodomèstics durant molt més temps.

Punt de recollida de DHL, NACEX y UPS.

A través de DHL, treballem amb dues divisions, quan envies amb DHL Express, ho fas amb l'especialista en internacional i amb servei de lliurament amb courier. L'àmplia gamma de serveis Express d'enviaments i paqueteria i les solucions per al seguiment cobreixen totes les teves necessitats. Oferim servei de recollida i lliurament de paquets, documents i mercaderies lleugeres, a gairebé qualsevol part del món. I amb la divisió DHL Parcel, saps que comprar per Internet vol dir immediatesa. Ho vols, ho busques, ho compres i el tens. Tot en un clic. Per tenir-ho on i quan vulguis. I si no és així, no és una bona compra. Una gran notícia per als que vam comprar en línia, però un repte logístic per a nosaltres.

Col·laborem en revolucionar, donar forma i simplificar el món de la logística. Podràs sol·licitar el lliurament a la nostra botiga de les teves comandes a través de NacexUPS i recollir-los quan puguis. El nostre objectiu és desenvolupar serveis que compleixin amb les expectatives dels nostres clients. Per a això, donem resposta a les teves necessitats logístiques i de distribució mitjançant el desenvolupament constant de recursos humans i tècnics per garantir la millora contínua dels nostres serveis.